L.I.F.E

publicerat i Allmänt

Varning för ett djupare inlägg.

Helgen var kanon. Dagen har gått som på räls. Jag har sett ljuset dessa dagar och jag har känt mig stark och att allt löser sig!
Så stänger jag ytterdörren efter mig i den lånade lägenheten. Hemmet som varit en fristad och trygghet i 3 dagar och som jag snart ska lämna för att bo runt hos andra varmhjärtade människor innan det har löst sig för min del. Stänger dörren. Det blir tyst. Det är tomt. Slår på TV:n som får vara mitt sällskap för kvällen, öppnar kylskåpet som är tomt som min hjärna... Vissa strötankar som inte går att kombinera.

Han dyker upp i mitt huvud. Små osammanhängande filmklipp som spelas upp utan att jag kan trycka paus.
Jag försöker hålla inne tårarna, intalar mig själv att allt blir bra bara jag andas djupt och långt ner i magen.

Bläddrar igenom helgens DN och läser om de perfekta resmålen och sagolika platser.. Jag vill vara där nu. Ta nästa bästa flyg till en plats där inget påminner om honom eller det vi har haft. Men tyvärr kan man alltid inte flyga sin kos,utan istället härda ut och salta lite i det öppna såret.

Beautiful People

publicerat i Allmänt

Idag är det första dagen sedan i söndagsnatt som jag inte varit otröstbar och gråtit floder. Det är skönt. Jag orkar inte gråta mer.
Idag försöker jag le, le för de människor som jag har i mitt liv. Dessa UNDERBARA människor som stöttar, hjälper till, fixar, accepterar, finns där, får mig att skratta och är helt enkelt bara bäst! (Ni vet vilka ni är)

I love you, beautiful people.

Ocean of Tears

publicerat i Allmänt

Livet kan verkligen ta sina vändningar...
För 2 veckor sedan satt jag på ett plan mot semester, sol & Thailand med mannen som jag trodde jag skulle spendera hela mitt liv med.

Nu ligger jag tömd på känslor, vänd ut & in och en rejäl huvudvärk pga alla tårar det senaste dygnet.. Tårar som aldrig tar slut.

Avslut, separationer och farväl är det som gör ondast. Det som får mig att gå, stå & se ljusglimtar i det mörka dunklet är ALLA fantastiska människor runt omkring mig! NI får mig att gråta lite extra då ni gör mig rörd till tårar.. Ännu mer tårar.

Jag vet att allt kommer bli bra och förhoppningsvis ännu bättre!
Kärlek till alla på jobbet & fina vänner/familjemedlemmar. Tack för att jag får låna era axlar, soffor och krafter - jag är obeskrivligt tacksam!

(Längst upp till vänster: Min nya kramis som jag fick av Adam idag när salta tårar rann ner från min kind <3)

2012-02-18

publicerat i Allmänt

Jetlaggen har fortfarande inte lämnat kroppen och dygnsrytmen fortfarande rubbad. Inte hela världen då jag lägger mig vid 21:00 och går upp vid 05:00!
Idag vaknade jag visserligen kl 06:00...
Ledig lördag & sovmorgon liksom ;-)

Har därefter hunnit kolla på massa skit på Tv, ätit lång frukost (så fort affären öppnade) och tränat ett grymt DansAerobic-pass för en kollega som gav mig massor av energi + ta en paus från trånandet-tillbaka-till-Thailand!

När jag jobbar & håller på är det helt OK men så fort jag får en paus, sitter på bussen, borstar tänderna eller ska sova längtar jag tillbaka! Vem vet, kanske var jag en Thailändsk munk i mitt tidigare liv?!

Fler bilder från semestern...

Hemma bra men Borta bäst!

publicerat i Allmänt

Kom nyss hem...
Huvudet snurrar efter att varit vaken & rest i snart 1 dygn. Hej jetlag!

Ska lägga mig i tid men först gråta ännu fler salta krokodiltårar.
Återkommer!

Hälsningar från beachen

publicerat i Allmänt

Ligger och lyssnar på havets brus och tittar ut mot de turkosa vattnet som är 2 meter ifrån mig... Känner total lycka och frågar mig varför inte resten av mitt liv kan se ut på detta vis?!

Jag har funnit mitt paradis och min inre harmoni. Vill att dagarna, timmarna och sekunderna ska gå långsammare.. Dra ut på semestern så mycket det bara går.

Nej! Har inte tid med detta! Nu ska jag hoppa i det varma, salta havet..

THE NIKE BLAST 2012

publicerat i Sport & Träning

Wohoo! Vilken helg!

Jobbat på Nike Blast i Globen i helgen från tidig morgon till kväll :)

Denna helg har alltså varit fylld med härlig energi, fantastiska kollegor, coola dance moves och träningsglädje när den är som bäst!
Skulle ut & festa till det med SATS-kollegor igår men slocknade efter plockgodis & Gladiatorerna....

Imorse (innan Nike) hade jag min bästa Shape-klass! Så starka, duktiga & tjurskalliga dom är - my gang! Love it!
Nästa vecka blir det inget jobb eller klasser då jag istället ligger & steker på en strand i Thailand. Tur att jag har duktiga kollegor som ställer upp & hjälper till :)

Nu borde jag packa, men har ännu inte fattat att flyget går imorgon och tröttheten har lagt sig tung i både kropp & knopp! Så jag skjuter på det liiiite till. Snart. Ska bara.

(var dålig på att fota i helgen, kommer kanske en liten uppdatering med bilder längre fram)

GaGa

publicerat i Musik & Nöje

Godmorgon dudes & queens!

Det är kallt & jag håller på att frysa fingrar, tår & arsle av mig. Sätter på Lady Gaga i lurarna, låter hennes coola och övertygande stämma strömma i lurarna på väg genom ett kallt Sthlm - det värmer faktiskt!

Alla minnen tillsammans med denna kvinna som får mig att känna "I'm a free Bitch" and "I'm a fucking monster"! Minnen går tillbaka till den storslagna succékonserten i Globen för några år sedan, alla svettiga klubbnätter i NYC, löpturer kring riddarfjärden och uppväxlingen i refrängen.

Kom nyss på att Lady Gaga gör mig lycklig!

NUDE

publicerat i Allmänt

Varit igång sedan 05:15 och Pumpat & Shapat med mina underbara deltagare! Kroppen börjar komma tillbaka nu, sakta men säkert efter det långa uppehållet, vilket gör mig lycklig inifrån och ut! NU = härligt utslagen & belåten efter en stor tonfisksallad & varmt bröd.

Kommer sova sött inatt också...