Trycker på paus

publicerat i Allmänt

Dagen har gått i ett. Rundade av denna halvdag med att vicka Shape på SATS Medborgarplatsen.

Tröttheten slog till & jag behövde trycka på paus en liten stund. Bara andas i 10 min med en näringsrik smoothie på Blueberry. Sitta & bara njuta, innan det är dags att bege sig in i myllret på Systembolaget....
Ikväll väntar middag med bästa sällskapet; Brorsan, Elin & gofisen Noel.

Härliga helg

publicerat i Allmänt

En kort summering av en lyckad helg.
Körlektion tidigt lördagmorgon = sååå kul! Vill ha lappen NU!
Gästade World Class och Vera på hennes BODYJAM-klass. Dance dance dance! Kommande helg är det dags för BODYJAM-utbildning i dagarna 3, vilket jag ser fram emot. Skönt att köra igenom releasen, som är super. Lite shopping & nyheter i garderoben blev det också...
Kvällen spenderades hos brorsan, Elin & lilla Noel. Hamburgare & spontanhäng, en perfekt lördag!

Söndag = Shape & pizzalunch med brorsan, Elin & Noel (kan aldrig få för mycket tid med Lillprinsen)

Dags att sova & ladda om batterierna för en ny lovande vecka!

Noel

publicerat i Allmänt

Lillprinsen har fått ett namn - Sam Noel Viking, men tilltals namn Noel.
Faster saknar dig enormt!

Körlektion

publicerat i Allmänt

Godmorgon!
Vacker lördagmorgon. Solen skiner, fåglarna kvittar & dagen är kommen - dags för min allra första körlektion på bilskola.
Nervositeten går som ping-pong bollar i magen, då det var länge sedan jag satt bakom ratten. Men lördagmorgon borde vara en perfekt dag för att övningsköra, inte en människa ute...

Och det är på tiden nu. Dags att åter ta upp övingskörandet och göra det ordentligt, låta det leda till den där förbannade lappen som är så bra att ha.

Lyckad kväll

publicerat i Allmänt

Beger mig hemåt efter en lyckad kväll!
Stockholm lever upp & det är fullt med folk ute. Efter middag på Strandvägen 1 (som jag definitivt kommer besöka fler gånger) begav vi oss till Sturegallerian och invigning av "Stockholm Food District". Bubbel, shopping & mingel.
Nu hem till sängen, ska bli skönt!

Strandvägen 1

publicerat i Allmänt
Känns som fredag idag. Sol, löning & glada människor!
Ikväll ska jag och min kompis, Marie, ha tjejmiddag. Jag har bokat bord på nyheten i stan, Strandvägen 1 där vi förhoppningsvis kommer bli bortskämda med god mat & dryck. Samtidigt babbla på om våren som är här, bröllopsplaner, kommande resor och livet i stort!
 
 

Parloppet 2013

publicerat i Sport & Träning

Nästa lopp som är inskrivet i kalendern är Parloppet 2013 och äger rum den 12 juni i vackra Hagaparken.

Jag har aldrig tidigare sprungit detta lopp men kan tänka mig att det blir en dubbelt så rolig tävling! Två löpare bildar ett par. Båda springer den 5 km långa banan, men åt olika håll och möts alltså ute på banan. Sedan räknar man ihop den sammanlagda tiden.

Micke & Jag bildar ett par. Vi ska krossa!

Daimstrut

publicerat i Allmänt
Smakat någon av de nya GB-glassarna?
När det kommer till glass tänker jag "Ju större desto bättre", därför är Daimstruten en av mina GB-favoriter. 
 
Säsongens smak med jordgubb är en riktig hit! Den får 5 av 5 möjliga 

Sunday = Funday

publicerat i Allmänt
Några ögonblick från gårdagen som bl a innehöll: 
Gott sällskap, Bira, Burgare & en solig uteservering! 
 
Våren, var inte blyg! Vi gillar dig. 

Spring Cross 2013

publicerat i Sport & Träning
 
Vilken härlig lördag vi hade igår! Med fint väder, trevligt sällskap, jobbig terräng & löpning. 
Spring Cross 2013 blev en lyckad start på denna säsongens alla lopp. 12 km lerig/men mest backig terräng (2 x 6 km), blev en tid på 1.04. Plats 38 av 368 löpartjejer på samma distans. 
 
Kroppen kändes inte alls hundra när jag vaknade igårmorse, men beslutade mig för att knyta på mig löparskorna & köra. Jag & Micke laddade upp med en god lång frukost, sedan promenerade vi  till tävlingsområdet för att möta upp min pappa (en sanna & trogen supporter). Min start var kl. 12:50, herrarna startade kl. 13:50.
 
Nerverna hade spirat hela morgonen med ca 14 toalettbesök. 10 min innan start är jag återigen kissnödig, men med en bajamajakö på 10 meter var det bara att snabbt hopppa in under en gran. 5 min kvar till start. Väl på plats stöter vi även på min goa kollega Heidi & hennes David. VILKET GÄNG! 
Kramar papi & pussar M "hej då" ,då han vänligt viskar några väl valda ord i mitt öra: "smärtan är din bästa vän" I know. 
 
Hamnar rätt långt bak i klungan, då jag lite typiskt svenskt inte vill tränga mig (som vanligt) & har inte lagt någon energi på att värma upp. "Jag tar det lugnt de första km" - tänker jag för mig själv....
De funkar väl sisådär 50 m då jag inser att detta stoppar upp mig totalt. Börjar istället zickzacka mellan mina löparvänninor & mycket energi går åt att hitta små springor och springa om.
Vi möts av första backen och där blir det trångt. Vissa promenerar upp! F*CK! Det första, värsta lerpartiet kommer... STOPP! Många går och det stoppar upp ordentligt nu.. Jag ser sekunder, hundradelar som förvandlas till minuter. En bit in på första varvet är trängseln borta & jag har hittat en OK "plats". Får svårt & andas, ett tryck över bröstet, och jag lyfter upp sportbehån och talar med mig själv om att andas djupt. Behåll samma hastighet. Stanna inte. Kör. Pappa möter mig på olika platser på banan & hejar, får lite extra energi! Snart ett varv avklarat och när vi kommer upp och jag ser upploppet och alla människor får jag lite mer energi - där står Micke, Max & David och skriker & viftar, men jag hör inte vad. Musiken pumpar högt i mina lurar, som bensin till en trött motor. Jag är väldigt varm. För mycket kläder & när jag går in på andra varvet så ser jag även pappa där. Då skriker jag till honom att det är tungt och att jag är överhettad. 1 varv till. 1 varv till. 1 varv till. 1 varv till! Möter första backen igen & inser att jag är själv i skogen. Bara backen & jag. Jag övervinner den rätt lätt. Förvandlar mina rätt negativa  tankar till positiva tankar. Högt skriker jag peppande ord till mig själv. Varv 2 kommer att bli mitt race, så blev det. Lyckoruset kom. Endorfinerna sprutade. Ja, det krampade i vaderna, men skulle aldrig det låta sätta stopp för mig nu. Väl vid upploppet satte jag i växeln. Det bästa jag vet - att spurta! Kände hur jag hade någon som ville haka på, som puffade lite på mig. ALDRIG att jag ska släppa detta! Jag kom vann spurten. High 5 på den!
Mötte pappa och nu var det dags att byta till torrra, varma kläder & gå från tävlande till hejarklack. Ho ho ho!
 
Oerhört kul att heja på och se alla löpare kämpa. Olika åldrar, olika fysik, med olika mål -  men där är vi och spenderar en hel lördag ute. High five och några väl valda ord springer gasellen (Micke) förbi & har avklarat ett varv. Förflyttar oss till mål för att sedan möta upp dem! Efter 53 minuter går M i mål! Galet stolt och impad över hans prestation. 
 

 
 
 

 
 

Error

publicerat i Allmänt
Godmorgon! 
Känns att man lever, varje lite del i kroppen värker & blånagel har man fått också! 
Hade tänkt uppdatera med både text & bilder från gårdagens lopp - Spring Cross 2013 - Men har för tillfället lite problem med bloggen. Återkommer senare med detta!
Nu är det dags för frulle & sedan klass på SATS Stadion med mitt grymma söndagsgäng. 
 

Rapar indiskt

publicerat i Mat & Dryck

Blev indiskt till middag idag!
Mycket & gott blev även uppladdningen inför morgondagen. Då gäller det...
Spring Cross!

Ja, tävlingsnerverna är redan här.
Wiiiiiiiiii!

I'm a 90's bitch

publicerat i Allmänt

Hemma. Dag 2.
Kroppen & huvudet värker.

Alvedonen gör ingen nytta & jag har inte kunnat sova som jag velat göra.. Det är ändå bästa medicinen!

Tråkigt att vara hemma. Blir både stressad & rastlös, men blir andfådd av att byta sängkläder i nuläget. Min kära sambo får hålla låda när han kommer hem, som att klia mig i håret, spela spel + att han offrar sig att spela en omgång till, går upp i ottan och bakar & får mig att skratta så jag viker mig.
Kom hem nuuuu! Längtar.

Sällskapssjuk, det löser jag med att haffa en stor kopp te & lyssna på Lana del Rey.
Rastlös, även det löser jag med att bada i vackra fotojobb från 90-talet & bästa Linda Evangelista.

Nu ska jag bli K R Y!

Fullspäckad helg

publicerat i Allmänt

Helgen har varit full med aktiviteter vilket har lett till dåligt bloggande.
Fredageftermiddag startade med en AW på Riche med bästa Pär, fortsatte sedan för middag med mitt mumintroll Riikka på Taverna Brillo.

Lördagmorgon blev det finbesök här hemma! Då kom bror, Elin & Lill-prins. Det blev mys i fasters famn. Han är världens finaste skapelse!
Härlig middag på Bockholmen för att sedan besöka Friends Arena och se Eddie Izzard.

Sedan upp för en härlig klass på Stadion denna morgon. Njuta av lugnet & söndag. Ladda batterierna för en ny fullspäckad arbetsvecka.
På lördag är det dags för Spring Cross!
Wohooooo!

In My mind. In My head

publicerat i Allmänt

My pussy tastes like Pepsi Cola
My eyes are wide like cherry pies
I gots a  taste for men who're older
It's always been, so it's no surprise

Harvey's in the sky with diamonds and he's making me crazy
All he wants to do  is party with his pretty baby

Musical shrink

publicerat i Musik & Nöje

Ikväll är äntligen dags, Lana del Rey på Annexet!

 Vi har hängt en hel del och under hela 2012 har hennes låtar spelats varma hos mig.

Hennes stämma har ekat i mina toma rum, torkat mina tårar om natten, följt med på resor genom Sverige & världen, stärkt mig när jag legat som tröttast på botten.

Vi har även dansat, sjungit & berusat, funderat på livet & den stora kärleken. Som en varm omfamnade våg lyft mig!

She’s my fucking shrink.

 

Tuffaste kisen i stan

publicerat i Allmänt

Vilken underbar lördag!
Promenix på Djurgården, häng i solen & en riktig god hamburgelunch på Story (rekommenderas!) tillsammans med en stor stark.

Imorgon får faster träffa sin favorit och den tuffaste kisen i stan!
Fick denna bild skickad till mig idag.

Nike Windrunner-jackan har han fått av mig. Det ska börjas i tid ;)

Joel & Jag

publicerat i Sport & Träning

Jag håller med Joel.
Så nu kör vi järnet på morgonens GRIT!

En helt vanlig fredagmorgon. Godmorgon.

Tack Erica för lånet av bilden.Jag twittrar ju inte & sånt..... 

Bebis

publicerat i Allmänt

Det är mycket bebis på bloggen nu!
Men kan inte rå för det, han är världens sötaste lilla skapelse ♥

Paper Planes

publicerat i Allmänt

Startar morgonen med en låt med mycket känsla och tillhörande minnen.

Sluter ögonen & möter vårsolens strålar mot mitt ansikte och förs tillbaka till NYC. Young and Wild.

No one on the corner has swagger like us