Babyshower

publicerat i Gravid







 
Efter regn kommer solsken... Så sant som det är säkert! 
 
Min helg stundades av sömnbrist, hormoner, tårar och ont i halsen. Jag som varit glad, lugn & harmonisk i princip hela graviditeten blev chockad över min deppgihet som kom som ett brev på posten. NU?! När det är slutspurt? 5 veckor kvar till BF! Igår fick jag jag gå hem från jobbet pga av tårar som inte slutade rinna från mina kinder. Jag googlade på alla möjliga föräldraforum & konstaterade att jag kanske drabbats av "gravidetsdepression". 
 
Jag somnade. Vaknade. Trodde att jag sovit 1 timme, men hade sovit i hela 3 timmar... Det var alltså välbehövligt. Grät ännu mer när min sambo skickat ett milalångt sms med pepp & kärlek. Hur kunde jag vara arg på honom nu?! 
 
Fick i mig lunch vid 15:00 & vilade lite till. Kroppen var inte nöjd med de 3 timmar jag redan avsatt. Vid 17-tiden skulle jag gå över till min brorsa, svägerska & lilla brorson. Det var bestämt sedan några veckor tillbaka att jag skulle passa Noel någon timme. Redan efter en halvtimme kom min brorsa hem! Han föreslog att vi skulle gå hem till mig & Micke, då han ville låna en golfklubba (Lite lustigt, då min brorsa har det mesta & bästa i golfväg), men jag funderade inte mer på det. Försöker få tag på Micke. Inget svar - tutar upptaget heeeeela tiden! Hur ska jag hitta den där drivern?! 
 
Brorsan & Noel väntar utanför porten & med tunga steg, sammandraginngar & tröttheten från hell går jag sakta upp för trappen. När jag är på väg upp för sista trappen som leder upp till lägenheten ser jag ballonger & girlanger längst trappen & ballonger på dörren. 1000 tankar strämmar genom mitt huvud. Fattar ingenting. 
Öppnar upp dörren, där står mina fina vänner, mina 5 solstrålar & lyser! 
Bryter ihop & de närmaste timmarna var jag i rejäl chock! 
Jag hade inte anat någonting! 
 
TACK till: världens bästa svägerska, Elin
Min äldsta vän som finns i vått & torrt som varit med sedan 1:an i grundskolan, Jossan
En vän med det största hjärtat, Marie
Min partner på vänsterflanken som försvann på mammaledighet i januari. Snart är vi mammalediga ihop! Hannah
En nyfunnen & nyvunnen vän, Anna
 
Jag är evigt tacksam att ha er i mitt liv! KÄRLEK ♥
 
Idag konstaterar jag att jag inte lider av "gravidetetsdepresion", att jag har underbart fina människor runt omkring mig, kvalité före kvantitet och att jag är riktigt lyckligt lottad.