Tårtkalas

publicerat i

Uppvaktad på jobbet med godaste prinsesstårtan från Tösse!
Kärlek

25

publicerat i

Hipp hipp hurra för mig idag!
5 år kvar till 30 och halvvägs till 50.
Nu kör vi!

Godnatt

publicerat i

Intensiv & rolig helg ligger bakom mig!
Mycket aktivitet, träning, gott sällskap, god mat (lite för mycket god dryck) och lite för lite sömn känns i kroppen en måndag som denna!
I lördags firade jag  födelsedagskalas med familjen. Liten fördrink hemma hos mig följt av en middag på restaurang Landet. Tack till er som var där och firade min dag i förskott.

Imorse var det tidig uppgång!
05:40 ringde klockan, sen var det bara att hoppa på cykeln för att köra Sverigepremiär för GRIT PLYO!
Härligt tappert & rejält svettigt gäng kämpade kl 07:00 med utfallshopp, burpees & höga hopp över lådan!
Underbart! Kommer bli en fantastisk träningshöst. 

Nu hoppar jag i säng, sista timmarna som 24-åring... Sömn behövs det gott om denna vecka som är fylld med jobb och förberedelser inför stora dagen D. På lördag är det dags för det årliga träningseventet - Super Saturday!

Jag säger Godnatt.

Norra brunn

publicerat i Musik & Nöje

Fredagen när den är som bäst.
Efter jobbet blev det en spontan AW, för att sedan möta upp mamma på Norra Brunn (mitt favvohak).
Mat, vin, stand-up och skrattfest. Johan Rehborg köra lapdance i en generad killes knä - det är en lyckad fredag i min smak.
Har nu införskaffat deras säsongskort så i höst/vinter när det är som mörkast & kallast blir det mycket stand-up!

På scen igår:
Johan Rehborg, Dominik Henzel & Jörgen Sjöberg.

The Tub

publicerat i

Att bada badkar har blivit min nya sköna syssla på kvällen.

Mmmmm... Kommer sova gott inatt!

Nr 3

publicerat i

Spontan tripp på lunchen till Stockholm Classic Tattoo!

Nu är nr 3 här!

Mys med Mami

publicerat i

Efter 1,5 månad får jag äntligen lite mamma-dotter-tid!

MYS!

Min drömprins

publicerat i

Om 2 veckor fyller jag år..
Vad jag önskar mig?

Den här! Paul Walker ÄR och förblir min drömprins..

Godnatt

GRIT

publicerat i Sport & Träning

Ahhhhh! Utmattad, tömd, manglad men sjukt lycklig & peppad efter denna utbildningshelg med mina fantastiska kollegor! 

Vilken energi & teamkänsla!
Alla har kämpat in i det sista och även fast dessa dagar har varit ordentligt tuffa har det varit så extremt kul.

Om 2 veckor kör höstschemat igång ( se www.sats.se ) på måndag den 27/8 kl 07:00 kör jag första GRIT-klassen för höstterminen och det är jag oerhört taggad inför, lääängtar. 

Höstens bästa nyhet stavas: GRIT

I tvättstugan

publicerat i

Wow! Vilken dag! 1a utbildningsdag av GRIT™ avklarad. Hungern är oändlig då jag tycker att jag äter hela tiden utan att bli tillfredsställd - bra att man fyllt på ännu mer inför morgondagen dårå....

Nu sitter jag som en fågelholk nere i tvättstugan & bara väntar på att maskinen ska bli klar. Nollställd & lite lätt utmattad sitter jag och kollar på mina (snart) rena kläder som snurrar runt och runt.

GRIT™ is tha shit! Så det så!

Svett

publicerat i Sport & Träning

Efter en underbar semester med god mat & dryck, långa partynätter och lata dagar känns det att vara tillbaka i vardagslivet, både för kropp & knopp men nu mest kropp..Självklart är det lite skönt att komma in i rutiner & träffa alla igen! (extra härligt är träningsvärken i mina lår som jag fick igår efter min första klass efter ledigheten)
Idag har jag & Pär förberett lite inför helgens utbildning - S V E T T!
Svettigare blir det garanterat lördag + söndag!

Bjuder på några bilder på mitt svettiga jag (efter GRIT®-förberedelser och cykelrace hem), mina alltid lika pigga Nike's, några väl valda ord som sammanfattar kvällens sinnesstämning och mitt hopp från soliga Åhus förra veckan!

Jag lever

publicerat i

Dåligt uppdaterande dessa dagar här på bloggen. Anledningen är att jag endast varit fokuserad på jobb, jobb & åter jobb.
Nu tror jag dock jag börjar komma in i vardagen litegrann...

Nej - nu ska jag fortsätta att plugga korre! I helgen är det tuffa dagar med heldagar utbildning som väntar. Laddar psykiskt just nu.

Over and out!

Slut på semestern

publicerat i

Idag är det måndag. För att tillägga; Måndag och slut på semester, ledighet & slappa dagar fyllda med ingenting. Dagar som varit fyllda med sommaraktiviteter, sol, bad och oerhört mycket resande byts ut mot vardag, rutiner, deadlines och tider att passa. Men snart är jag nog inne i det där ekorrehjulet igen.. Utan att ens blinka har jag glömt bort känslan av att vakna upp, dra upp upp rullgardinen för att mötas av en blå himmel & skinande sol. Packa strandväskan för att spendera tid utan någon som helst koll på tid & rum. Det svåraste beslutet på dagen är vilken glasskula som ska ligga underst i struten då alla smaker är så hiskligt goda!

Jag sammanfattar det hela med att jag inte kunnat ha en bättre semester. Jag har fått resa både inom och utanför Sverige. Jag har kopplat bort & av. Mött nya spännande  människor som kommer få följa med mig i minnet livet ut. Spenderat tid med människor som jag älskar & tycker om. Solat & badat! Ätit & druckit gott varje dag! Dessa 3 veckor har jag kopplat bort verkligheten totalt. Totalt avkopplad.

Paradis

publicerat i

Skulle åka hem idag. Hem från detta vackra paradis... Men det gick inte! Måste vara kvar lite till... Vara kvar & njuta i detta paradis. Österlen.

Beautiful morning

publicerat i

Att vakna upp i ett soligt Åhus och gå rakt ner på stranden för en morgonpromenad och sen avnjuta en härlig frukostbuffé är livet. Jag mår riktigt gott!

On the road again

publicerat i

4 dagar kvar på semestern, gäller att ta vara på varje dag, timme, minut och sekund. Därför är det perfekt att ta en sista tripp! Denna gång bär det av till vackra Österlen. Hoppas det kommer bjudas på soligt väder så man kan njuta av de fina vita stränderna! Brummar vidare... (älskar dessa bilder från spanska Vogue, hittade dem på metromode.se)

Croatia in my heart

publicerat i Resor
Min FB-status efter att vi landade får sammanfatta resan just nu. Vet ej vart jag ska börja..
 
Landat i Sverige (nästan hel) efter en oförglömlig resa genom Kroatien och dess skärgård!
Tack Min underbara kusse Hanna för bästa resesällskapet, Tack Steve Jobs och Apple för fantastisk kvalité, Tack alla underbara människor vi mött på vägen. Jag lever på alla minnen, skratt, tårar & galna upptåg!
Hula Hula
 
OHHHH, Vad jag längtar tillbaka!